Blog #3: Panty struggle

Gepubliceerd op 20 november 2018 20:04

Het begint al met een panty vinden. Na een zoektocht door alle kasten van de vrouwen hier in huis – 5 in totaal – lukt dat meestal nog net.
Tenzij de deken ineens gaat bewegen en er ergens een stem vandaan komt dat ik nou eens een keer van haar panties af moet blijven. Dan wordt het gevaarlijk, geloof me.

De échte uitdaging zit echter in het aantrekken van de panty. Als je dit niet subtiel genoeg doet of als je een beetje scherpe nagels hebt, dan kan het ineens zo zijn dat je zwaar bevochten panty een doorkijkgaatje heeft. En begint het hele gedoe opnieuw. Zo ook vandaag. Na mijn eigen kast geprobeerd te hebben en die van m’n zusje probeer ik voor de verandering de kast van mijn moeder. Gelukkig heeft die een hele voorraad en met panty en al stap ik weer naar boven. Op het moment dat ik de panty aantrek, trek ik bovenin al een ladder. In een poging relaxt te blijven smeer ik er wat roze nagellak op en – mijn vader zal trots op me zijn – door de lengte van de mijn rok zie je de ladder niet meer.

Totdat ik op de bank kom en op de een of andere manier nog een ladder fabriceer. Pontificaal midden op mijn been. Zucht. En dan je collega die na 2 minuten langs komt lopen en je even fijntjes op de hoogte stelt van ‘een ladder in je panty’. Ja, zover was ik ook inmiddels. Gelukkig zit er een Hema om de hoek en terwijl ik naar beneden loop kom ik een mannelijke collega tegen. Gezellig kletsend lopen we de bank uit tot hij vraagt: wat ga je eigenlijk doen? Ehm ja
*awkward lachje* ik moet even panties halen hoor.
De struggle is real.


«   »